Werkwijze

Allereerst bespreek ik met u tijdens een vrijblijvende afspraak welke administratieve werkzaamheden u graag uit handen wilt geven. Dat kan dus de gehele administratie zijn maar ook een gedeelte. Vervolgens zal ik samen met u kijken naar de manier waarop u nu uw administratie voert. Daarna kan ik een voorstel doen over de onderdelen die ik van u over kan nemen.

Als u besluit mij in te huren voor het op orde brengen en/of houden van uw administratie dan kan dat voor een door u te bepalen aantal uren. U kunt hierbij denken aan een vast aantal uren per periode of per administratieonderdeel voor de uren die het kost. Of misschien wel voor een aantal uren tijdens piekmomenten.

Administratiebureau van der Wilt is een eenmanszaak die u op urenbasis inhuurt. Ik werk niet met contracten dus u zit nergens aan vast. Bevalt het u niet, dan kunt u de samenwerking per direct stop zetten.

U kunt er zelf voor kiezen of u het fijn vindt dat ik de uren maak op uw adres of dat ik de spullen bij u ophaal en dit weer terug breng als het af is.

Ook is er de mogelijkheid uw administratie in een boekhoudprogramma te gaan doen wat aanzienlijk scheelt in de boekhoudkosten.

Kortom alles is mogelijk! Alles gaat in overleg met u en volgens de manier zoals u dat wenst.